top of page

INFO

Nordic Maritime Group tarjoaa monipuolisia ratkaisuja meriarkeologiseen ja -geologiseen tutkimukseen, merenpohjan kartoitukseen ja syvyysmittauksiin sekä matalien vesialueiden tutkimiseen ilmakuvauksen avulla. Tiimillämme on vahva tutkimuksellinen tausta ja tavoitteenamme on kehittää kustannustehokkaita tuotteita vedenalaistutkimuksen tarpeisiin.


Palvelumme ovat saatavilla koko Itämeren alueella, mutta Suomi ja Ruotsi ovat kotoisimmat tutkimusalueemme. Ruotsin ja Suomen toimistomme tuottavat raportteja suomeksi, ruotsiksi ja englanninksi. Miten voimme auttaa? Ota yhteyttä!

Eveliina Salo
Meriarkeologi
etunimi (at) nordicmaritime.fi

Even työnkuvaan kuuluu hankkeiden arkistotutkimukset ja raportointi. Kentällä hän työskentelee mm. sukeltajana ja vedenalaiskuvaajan valaisijana. Evellä on maisterin tutkinto arkeologiasta sekä AESD (Advance European Scientific Diver) koulutus.

Maija Huttunen
Merigeologi
etunimi (at) nordicmaritime.fi
+358 44 374 6363
Jens Lindström
Meriarkeologi
etunimi (at) nordicmaritime.se
+46 76‐049 32 57

Jens on vastuussa hankkeiden suunnittelusta ja raportoinnista Ruotsissa. Kenttätöissä hän mm. sukeltaa ja työskentelee fotogrammetrian parissa. Jens on työskennellyt arkeologina vuodesta 2002 ja sukeltajana vuodesta 1995.

Y-tunnus 2276108-9

Laskutustiedot Suomessa

Maija on erikoistunut akustisiin luotauksiin ja vedenalaiskuvaamiseen. Hän työskentelee hankkeissa tekniikan parissa ja on vastuussa karttojen ja kuvien käsittelystä. Maijalla on maisterin tutkinto geologiasta  sekä AESD (Advance European Scientific Diver) koulutus.

bottom of page